PVP-RPG
Wspaniała wiadomość dla wszystkich fanów oczekujących niesamowitej przygody na Naszym Serwerze.
Już w weekend ruszają beta-testy Polskiego OTS-a Terania RPG.
Zespół Terani pracował nad tym bardzo długo, aby stworzyć niesamowity klimat RPG, a zarazem unowocześnieniu Tibi czego przykładem są nasze wysiłki, które będziecie mogli zobaczyć już niedługo.
Zacznij swoją przygodę właśnie w świecie Terania, może właśnie Ty będziesz postrachem wielu graczy.
Poczuj jak to jest zacząć grać na profesjonalnym serwerze, odkrywać nowe zakątki mapy oraz zadania tworzone z myślą o Was. Zobacz jaki jest Nasz świat w którym każdą chwilę trzeba wywalczyć przy pomocy miecza, umysłu i odwagi!
Test rozpoczyna się 7.03.2009r.(Sobota) zakończony zostanie 8.03.2009r.(Niedziela).
Beta Testy mają na celu sprawdzenie każdej profesji, abyście Wy jako gracze mieli świadomość komu jaka Profesja pasuje najbardziej.
Kiedy można się spodziewać servera tak aby już zacząć na nim grać na poważnie ?
Btw. ja to se sugeruje już 3 profesje ;p Dark Knight / Necromanta / Barbarian
Ots poprostu zajebia***** , jak możecie moglibyście zrobić szybciej ten Test server , nie mogę się doczekać gry o.O
owszem gralem ;p ale to nie ten temat ;]
300 lv w miesiac i przestalem grac no teraz troche pocioralem na Funie Bleiziken Fun nick mialem ;p ale mi sie znudzilo jak sie dowiedzialem o przekretach na otsie
i dokanczam projekt ;d
dawac dawac ; DDD jaki rate expa bedzie na tescie ? ospa jaki nick na kov miales ? ;>
Witam! Bardzo spodobała mi się cała zapowiedz no i mapa oczywiście widzę, że projekt wypali wystarczy go dobrze rozreklamować (otsoft.pl, itp.) Ja wybieram z nowych profesji tą która posługuje się kuszą itp.
Czyli Archer, a dalej się zobaczy
mam jeszcze 1 pytanko ten ots bedzie sie nazywac Terania czy Terenia ? bo na 4um t.org pisze terania ;D
Ino ja miałem od kija postaci 200+ itd... typu knight de cloud ... pozatym kregox pisales do mnie na gg żebym się z tobą zamienił postaciami ty mi kregoxa na 280 a ja ci jekiegoś najta 230-/+ na no-pvp ;d
Nono może jutro ruszycie z testem ? :>
To odpalacie tego Test serva? może dalibyście już do pobrania klienta itd... ??